Een overzicht van Masterclasses, cursussen en webinars


GovLab Innovation Masterclass

Wilt u innovatie of verandering doorvoeren in uw organisatie, maar weet u niet goed hoe? Volg dan de Innovation Booster op 24 en 25 september en ga via Design Thinking Methodologie tijdens de tweedaagse aan de slag met uw eigen uitdaging.

Landelijk Congres Jaarrekening & BBV

De regelgeving ten aanzien van de jaarrekening is voortdurend aan verandering onderhevig. Het Landelijk congres Jaarrekening voor Gemeenten & Provincies geeft een compleet overzicht van alle nieuwe regelgeving die betrekking heeft op uw jaarrekening 2018 en de begroting 2019.

Women on Boards Publieke Sector

Voor het 3e jaar organiseert Deloitte de succesvolle leergang Women on Boards voor de publieke sector. Met de juiste tools om discussies te voeren in de board en een netwerk van vrouwen in soortgelijke posities om ervaringen mee uit te wisselen, beschikt u over een stevige basis. De gevarieerde Women on Boards Leergang biedt u deze unieke combinatie.

Masterclass Data Visualisatie

Met de training Data visualisatie helpen wij je op weg om data visualisaties doeltreffend vorm te geven. Je krijgt concrete handvatten voor het ontwerpen van doeltreffende en gebruiksvriendelijke rapportages en dashboards.

Interne Controle binnen de Publieke Sector

De2-daagse cursus Interne Controle geeft u verdieping op het terrein van interne controle. Dankzij het praktische en interactieve karakter van deze verdiepingscursus bent u na afloop in staat om uw kennis van interne controle toe te passen binnen uw eigen organisatie.

Webinars Human Capital Trends

In the context of the Deloitte Human Capital Trend Report 2018, we will be organizing exclusive monthly webinars about the HR trends that will impact your business the most. During these webinars we want to provide you with a deep dive into the 10 trends and allow for more discussions. These webinars will be hosted by our thought leaders in these topics.