Een overzicht van masterclassen en cur37

Overzicht van Masterclasses en trainingenCursus Business Chemistry

Would you like to learn about and understand differences in people’s business styles? Would you like to work on team dynamics and goals? A Business Chemistry experience can help you and your team learn the best out of each person.

Masterclass Zorgvastgoed

Dit jaar wordt een recordbedrag in zorgvastgoed geïnvesteerd, zo zijn de voorspellingen. Het zorglandschap en de vastgoedmarkt veranderen in hoog tempo en dit biedt kansen in de samenwerking met partners voor de ontwikkeling van vastgoed.

Training Data Visualisatie

Met de training Data visualisatie helpen wij je op weg om data visualisaties doeltreffend vorm te geven. Je krijgt concrete handvatten voor het ontwerpen van doeltreffende en gebruiksvriendelijke rapportages en dashboards.

Cursus Rechtmatigheidsverantwoording

Rechtmatigheid is voor een gemeente, provincie en gemeenschappelijke regeling van essentieel belang. Tot en met 2020 geven externe accountants een rechtmatigheidsoordeel bij de jaarrekening af. Door een wetswijziging wordt vanaf 2021 het college van B&W, GS of het bestuur zelf verantwoordelijk voor het opstellen

Interne Controle binnen de Publieke Sector

De2-daagse cursus Interne Controle geeft u verdieping op het terrein van interne controle. Dankzij het praktische en interactieve karakter van deze verdiepingscursus bent u na afloop in staat om uw kennis van interne controle toe te passen binnen uw eigen organisatie.

Cursus Verdieping BVV

Wilt u optimaal voorbereid zijn op de jaarrekening 2019? En hoe past u het BBV toe? Dan is de verdiepingscursus BBV beslist interessant voor u! Uw investering van één cursusdag levert u een groot rendement op.